Μακελειό στη Σρι Λάνκα κατά τον εορτασμό του Πάσχα των Καθολικών (VIDEO)

Μακελειό στη Σρι Λάνκα κατά τον εορτασμό του Πάσχα των Καθολικών (VIDEO)

21 Απριλίου 2019

Πάνω από 130 άνθρωποι (και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς) έχουν χάσει τη ζωή τους από από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε τρεις χριστιανικές εκκλησίες, όπου εορταζόταν το Πάσχα και σε τρία ξενοδοχεία στη Σρι Λάνκα. 

Το σκηνικό τρόμου στήθηκε με δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν στις εκκλησίες του Αγίου Αντωνίου στο Κολόμπο και του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο, μία πόλη βορείως της πρωτεύουσας.

«Επίθεση εναντίον της εκκλησίας μας, παρακαλούμε ελάτε να μας βοηθήσετε εάν βρίσκονταν εδώ μέλη της οικογένειάς σας», διαβάζει κανείς σε μήνυμα στα αγγλικά που αναρτήθηκε στη σελίδα της στο Facebook η εκκλησία του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο.

Ο αριθμός των θυμάτων θεωρείται ότι θα αυξηθεί, όπως εκτιμούν οι αρχές.  Εκατοντάδες (πάνω από 400) είναι οι οι τραυματίες, με πολλούς από αυτούς να δίνουν μάχη για τη ζωή τους. 

Ο πρωθυπουργός της Σρι Λάνκα Ρανίλ Βικρεμεσίνγκε έστειλε αίτημα για έκτακτη σύνοδο του εθνικού συμβουλίου ασφαλείας έπειτα από τις πολύνεκρες βομβιστικές επιθέσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<