Με κέφι, χαρά, μουσική, χορό, εθελοντισμό και προσφορά πλημμύρισε η πλατεία Ελευθερίας (ΦΩΤΟ)

Με κέφι, χαρά, μουσική, χορό, εθελοντισμό και προσφορά πλημμύρισε η πλατεία Ελευθερίας (ΦΩΤΟ)

4 Οκτωβρίου 2018

Είκοσι οκτώ εθελοντικές ομάδες ενημέρωσαν τους πολίτες για το έργο τους και για την αξία του εθελοντισμού. Η γιορτή διοργανώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου από την εθελοντική ομάδα “ΑΤΑΧΤΟΙ”, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. Οι ΑΤΑΧΤΟΙ είναι εθελοντική-Μη Κυβερνητική Οργάνωση, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει ως κύριο στόχο να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και με την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων να κάνει ένα-ένα τα όνειρά της πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο της Γιορτής, παρουσιάστηκαν στον κόσμο εντυπωσιακές χορογραφίες απο την σχολή ΤΕΧΝΗ ΧΡΩ ,από παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και μεγαλύτερους χορευτές στην εξέδρα μπροστά από την είσοδο της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ διάφορα μουσικά σχήματα κράτησαν συντροφιά στους ανθρώπους που βρέθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, είτε γνωρίζοντας για τις εκδηλώσεις αυτές είτε τυχαία, από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<