Στους 10 πιο ακριβούς γάμους όλων των εποχών εκείνος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Στους 10 πιο ακριβούς γάμους όλων των εποχών εκείνος του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

18 Μαΐου 2018 0 σχόλια

Περίπου ένα 24ωρο έμεινε για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς και δεν είναι άλλο από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρη με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ.

Με βάση τα δημοσιεύματα των μεγαλύτερων ξένων μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για τον πιο ακριβό γάμο της χρονιάς και έναν από τους 10 πιο ακριβούς γάμους όλων των εποχών. Θυμίζουμε εκείνος του πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν πολύ φθηνότερος.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Royal Watch» της ειδικής ενότητας του Harper’s Bazaar, με θέματα και αφιερώματα στον συγκεκριμένο γάμο, το κόστος θα φτάσει τα 45 εκατομμύρια δολάρια, με το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού να πηγαίνει στην ασφάλεια για τη φύλαξη της Βασιλικής οικογένειας και φυσικά στο νυφικό της πρώην ηθοποιού.

Οι καλεσμένοι ξεπερνούν τους 2.600 και σίγουρα ο φόβος για ένα τρομοκρατικό χτύπημα, υπάρχει στο μυαλό της οικογένειας, για αυτό και έχει λάβει «Δρακόντεια μέτρα» βάζοντας ελεύθερους σκοπευτές στα κτίρια του Λονδίνου, άντρες των μυστικών υπηρεσιών με πολιτικά σε κάθε γωνιά της πόλης, αλλά και στρατιωτικούς με κάλυψη τελευταίας τεχνολογίας σε διάφορα σημεία.

Οι 2.600 καλεσμένοι θα βρίσκονται στο πάρκο του πύργου Ουίνδσορ, κατά την άφιξη της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χαρι, αλλά και κατά την αποχώρηση τους μετά το μυστήριο, όπου θα αποχωρήσουν για μια βόλτα με την άμαξα στη πόλη.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα βρίσκονται 1.200 μέλη του κοινού, διαφόρων ηλικιών και προφίλ, από τις τέσσερις γωνιές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στους υπόλοιπους από τους 2.640 προσκεκλημένους θα περιλαμβάνονται 200 μέλη φιλανθρωπικών οργανώσεων, 610 της τοπικής κοινότητας του Ουίνδσορ, 530 μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκατό μαθητές από δύο γειτονικά σχολεία, το Ρόγιαλ και το Σεν Τζορτζ.

Στο πρώτο φοιτούν μαθητές, ηλικίας τεσσάρων έως εννέα ετών, που δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά των εργαζομένων που δουλεύουν για τη βασιλική οικογένεια. Το δεύτερο είναι ανεξάρτητο ιδιωτικό σχολείο με δίδακτρα 16.000 στερλίνες τον χρόνο, που δημιουργήθηκε αρχικά για την εκπαίδευση των μελών της χορωδίας στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ θα περίπου κοστίσει 135.600 δολάρια (την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μέγκαν θα φορέσει και άλλο πανάκριβο νυφικό), 57.000 ευρώ η γαμήλια τούρτα, τα ποτά 220.000 ευρώ, η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση 195.000 ευρώ, η μουσική 343.000 ευρώ και οι τρομπέτες που θα αναγγελθεί το χαρμόσυνο νέο 103.000 ευρώ. Τα λουλούδια εκτιμάται ότι θα κοστίσουν 126.000 ευρώ και μόνο το τσάι και τα λουκανικοπιτάκια που θα προσφερθούν στους 2.600 καλεσμένους που θα βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του κάστρου θα κοστίσουν περί τις 29.000 ευρώ.

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να ξεκινήσει στις 12.00 τοπική ώρα ( 14.00 ώρα Ελλάδος) στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο του Ουίνδσορ. Μετά την τελετή των γάμων, στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα, ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν θα κάνουν μια βόλτα στην πόλη με άμαξα.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας