Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, για τις μπαλωθιές: O κάθε ανεγκέφαλος παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί

Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, για τις μπαλωθιές: O κάθε ανεγκέφαλος παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί

19 Αυγούστου 2019

Με αφορμή την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τις μπαλωθιές στην Κρήτη και τις σοκαριστικές εικόνες σε βίντεο με «βροχή» από σφαίρες σε πανηγύρι στα Χανιά, ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι το Πάσχα, μίλησε για το λεγόμενο «έθιμο» που δεν λέει να σταματήσει.

Ο κ. Σαμαρτζής ξέσπασε για την τακτική αυτή, που κάποιοι ονομάζουν έθιμο: «Δεν είναι έθιμο, είναι κουραφέξαλα. Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Είναι απαράδεκτα. Δεν έβαλαν μυαλό μετά και από το δικό μας κακό που πάθαμε;».

Ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, η οποία μόλις τελειώσει την θεραπεία της θα μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης, ανέφερε πως θα πρέπει να υπάρχει αυστηρό νομικό πλαίσιο: «Πρέπει να παρέμβει το κράτος και να αλλάξει τον νόμο. Όποιος πυροβολεί, να μπαίνει φυλακή αμέσως, για να μην το ξανακάνει άλλος άνθρωπος αυτό το πράγμα. Πρέπει να είναι αυστηρότεροι. Αυτός που φταίει για το παιδί μας, αφέθηκε αμέσως ελεύθερος, χωρίς όρους, χωρίς τίποτα. Του έβαλαν μόνο τον όρο να μην πάει στο χωριό του. Τι όρος είναι αυτός δηλαδή;».

Ο κ. Σαμαρτζής δήλωσε, επίσης πως «Δεν πρόκειται για αμέλεια. Η σφαίρα κάπου θα πάει. Δεν υπάρχουν αδέσποτες σφαίρες για μένα, αδέσποτα σκυλιά υπάρχουν, όχι σφαίρες. Η σφαίρα δεν θα πάει στον αέρα, κάπου θα καταλήξει», ενώ ξέσπασε κατά του άντρα που πυροβόλησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα του έλεγα, άμα ήταν άντρας να πήγαινε να αυτοκτονήσει, έτσι κάνουν οι άντρες, για αυτό που μας έκανε. Μας διέλυσε το σπίτι. Ο κάθε ανεγκέφαλος παίρνει ένα όπλο και πυροβολεί και σκοτώνει τα όνειρα του κάθε παιδιού.»

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<