Ο Παύλος Πολάκης έσωσε συνεργάτη του από βέβαιο θάνατο!

Ο Παύλος Πολάκης έσωσε συνεργάτη του από βέβαιο θάνατο!

4 Οκτωβρίου 2018 0 σχόλια

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του γεύματος προς τιμή του κ. Παυλόπουλου στη χώρα Σφακίων, με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη ως μαρτυρικό χωριό

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Προέδρου της Δημοκρατίας, έσωσε από βέβαιο θάνατο, έναν πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων. ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του γεύματος που έγινε προς τιμή του κ, Παυλόπουλου στη χώρα Σφακίων, με αφορμή την αναγνώριση του Καλλικράτη ως μαρτυρικό χωριό, όταν ένας συγγενής του υπουργού αισθάνθηκε αδιαθεσία και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο έδαφος λίγα μέτρα δίπλα από τον κ. Παυλόπουλο, σύμφωνα με το inotos.gr.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο υπουργός βρέθηκε πάνω από τον πρώην συνεργάτη του στο δήμο Σφακίων και με υπεράνθρωπες προσπάθειες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια τόσο του Προκόπη Παυλόπουλου όσο και των καλεσμένων στο τραπέζι, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, σώζοντας από βέβαιο θάνατο τον πρώην συνεργάτη του ο οποίος μεταφέρθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<