Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης θα μας καταπλήξει και φέτος

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης θα μας καταπλήξει και φέτος

17 Ιουλίου 2017 0 σχόλια

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, θα πραγματοποιήσει, για 11η χρονιά, την καθιερωμένη έκθεση των μελών του με κρητικά προϊόντα, είδη οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο, από 29 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά  από 10.00 το πρωί έως 10.00 το βράδυ,  ενώ διάφορα μουσικά δρώμενα και παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα  τα απογεύματα Όλες οι παράλληλες πολιτιστικές – μουσικές και γαστρονομικές δράσεις , έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και από τα έσοδα τους  θα ενισχυθούν τα «Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης» και «Μαζί Νικάμε τον Καρκίνο».

Σημαντική θα είναι και η προσφορά της κινητής μονάδας μαστογράφου της Περιφέρειας Κρήτης, την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων , Σάββατο, 29.07 , στην πλατεία Ελευθερίας, όπου χωρίς χρέωση οι γυναίκες άνω των 40 ετών μπορούν να κάνουν εξέταση μαστογραφίας.

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και η Ημερίδα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα – Προκλήσεις και Προοπτικές» στην αίθουσα «Καστελλάκη»  του Επιμελητηρίου Ηρακλείου , την Δευτέρα 31 Ιουλίου από τις 9 το πρωί έως και τις 15.00 το απόγευμα .

Στα πάνελ καταξιωμένες επιχειρηματίες και ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στους τομείς των σύγχρονων μορφών του επιχειρείν (καινοτόμο προϊόν και υπηρεσίες -τουρισμός- προβολή – mentoring ) αλλά και στις πιο παραδοσιακές μορφές γυναικείας απασχόλησης, οικοτεχνίας -χειροτεχνίας και στην κοινωνική επιχειρηματικότητα, θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και τεχνογνωσία και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις .

Δείτε αναλυτικά εδώ

Το Δ.Σ του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης , η Μαρία Πιτσικάκη, Πρόεδρος και Πρέσβειρα Επιχειρηματικότητας Κρήτης, η Ολυμπία Κουτουλάκη, Αντιπρόεδρος, η Μάγδα Βαρδιάμπαση, Γ. Γραμματέας, η Αργυρώ Καμπέλη , Ταμίας και η Σωτηρία Μαθιουδάκη αποφάσισαν να τιμήσουν και βραβεύσουν γυναίκες επιχειρηματίες που πρωτοπόρησαν, στην επιχειρηματικότητα στην Κρήτη, στους τομείς του λιανικού εμπορίου και των τροφίμων, στην βιομηχανία και επεξεργασία τροφίμων, των αγροτουριστικών –οικιστικών καταλυμάτων, των γυναικείων συνεταιρισμών , της οικοτεχνίας και του καινοτόμου προιόντος.

Τις επιχειρηματίες θα βραβεύσουν , για την προσφορά τους, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, του εκπροσώπου Team Europe της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα , του Δήμου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της ΟΕΒΕΝΗ, σε μια μικρή τελετή μεταξύ του διαλείμματος  και της αλλαγής των πάνελ στο πρώτο μέρος της Ημερίδας

Όλη η εβδομάδα 29 Ιουλίου-5 Αυγούστου έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης , του Δήμου Ηρακλείου , του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Ηρακλείου.

 

 

Voucher Ergasia Facebook  Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.