Παιδική ταινία με ελεύθερη είσοδο από τον ΕΣΔΑΚ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Παιδική ταινία με ελεύθερη είσοδο από τον ΕΣΔΑΚ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

1 Δεκεμβρίου 2017

Την αγαπημένη κινηματογραφική ταινία «Η Εποχή των Παγετώνων – Σε τροχιά σύγκρουσης» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι, αυτό το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, σε δυο παραστάσεις, πρωί στις 11:30 και απόγευμα στις 18:30 στον κινηματογράφο Αστόρια, με ελεύθερη είσοδο.

Πρόκειται για μια ταινία με έντονα περιβαλλοντικά μηνύματα και με την οποία ο Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα μικρά παιδιά για το θέμα της προστασίας του πλανήτη.

Στο περιθώριο της ταινίας, θα προβληθεί και το ειδικό, παιδικό 15λεπτο βίντεο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) με συμβουλές για τον σωστό τρόπο ανακύκλωσης.

Η ταινία «Η Εποχή των Παγετώνων – Σε τροχιά σύγκρουσης» είναι μια ευγενική προσφορά της ODEON Talos, ενώ η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Thalis Environmental Services S.A. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων.

Για την είσοδο στις παραστάσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<