Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ – Του το ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ – Του το ζήτησε ο Χρυσοχοΐδης

10 Ιουλίου 2019

Παραιτήθηκε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού ο οποίος του την υπέβαλλε χωρίς καθυστέρηση.

Προηγήθηκε ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο για τις προτεραιότητες στην αστυνόμευση και για την ενίσχυση των νευραλγικών υπηρεσιών, με τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να μην καλεί στην πρώτη αυτή συνάντηση τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και τους Επιθεωρητές της ΕΛ.ΑΣ.

Mετά το πέρας της σύσκεψης, η οποία έγινε το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός ζήτησε την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και έτσι αναμένεται να ακολουθήσει έκτακτο ΚΥΣΕΑ για την τοποθέτηση νέου Αρχηγού στο σώμα αλλά και για τα υπόλοιπα πρόσωπα της φυσικής ηγεσίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ. Χρυσοχοΐδη να δείχνει την πόρτα της εξόδου στον αρχηγό και υπαρχηγό της ΕΛΑΣ.

«Σε λίγες ώρες μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση (!) ζητήθηκε η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ. Θυμίζω στον κ.Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης. Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς. Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικώνεπιθέσεων της νέας Δεξιάς«, τόνισε η πρώην Υπουργός

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<