Παραμένει στη ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Παραμένει στη ΜΑΦ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

26 Νοεμβρίου 2020

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται επί όγδοη συνεχή ημέρα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, καθώς έχει μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό.

«Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου βαίνει συνεχώς βελτιούμενη», αναφέρει το σημερινό (26/11) ιατρικό ανακοινωθέν.

Ο κατά σειρά 20ος Προκαθήμενου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Κυριακή. Ενδέχεται, παράλληλα, να υποβληθεί σε τεστ αντισωμάτων.  

Τις τελευταίες ημέρες, οι θεράποντες ιατροί ανέφεραν πως η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, σημειώνει βελτίωση. Αναφέρεται πως ο ιεράρχης δεν έχει σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται και πως ο πυρετός του έχει υποχωρήσει.  

Ο Αρχιεπίσκοπος διαγνώσθηκε με Covid-19 σε προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε τη νύχτα της 16ης Νοεμβρίου. Από πρωί της 19ης Νοεμβρίου νοσηλεύεται σε ΜΑΦ, παρουσιάζοντας ήπια συμπτώματα.    

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<