Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (VIDEO)

Το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου (VIDEO)

28 Οκτωβρίου 2017

Εντυπωσιακή ήταν η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη για την 28η Οκτωβρίου, ενώ άκρως συγκινητικό ήταν το μήνυμα από τους αιθέρες και συγκεκριμένα από τον επισμηναγό Λουκά Θεοχαρόπουλο, πιλότου μαχητικού F16 που πέταξε πάνω από την πόλη.

«Το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι συνέχεια του Μολών Λαβέ του Λεωνίδα. Δείχνει το σθένος και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής. Σε αυτή την επέτειο πρέπει να θυμόμαστε ότι οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες. Χρόνια Πολλά Ελλάδα», είπε ο Έλληνας επισμηναγός.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον πιλότο: «Κύριε Επισμηναγέ τα φτερά σας, τα φτερά της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, στέλνουν παντού το μήνυμα του ανθρωπισμού και της ειρήνης. Στέλνουν όμως, σε κάθε ιταμό εισβολέα, και το διαχρονικό μήνυμα των προγόνων μας: «Μολών λαβέ». Το Έθνος μας είναι υπερήφανο για σας. Και η Παναγία, η Υπέρμαχος Στρατηγός, να σας συνοδεύει στις πτήσεις σας».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<