«Εφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

«Εφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

13 Ιουλίου 2018 0 σχόλια

Πέθανε μετά από πολυήμερη νοσηλεία ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, σε ηλικία 62 ετών.

Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, προσβεβλημένος από μία πολύ σπάνια και βαριά μορφή πνευμονίας, η οποία προήλθε από το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικά κρίσιμη και πέρασε αρκετό καιρό σε βαθιά καταστολή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου.

Ο Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Υπήρξε διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά. Το τελευταίο διάστημα αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<