Πλήθος συλλυπητηρίων για το χαμό του Γιώργου Δεικτάκη

Πλήθος συλλυπητηρίων για το χαμό του Γιώργου Δεικτάκη

1 Δεκεμβρίου 2019

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΠΑΕ ΟΦΗ. ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναυουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, ήταν μερικοί από αυτούς που έσπευσαν να εκφράσουν τη θλίψη τους για τον ξαφνικό χαμό του Γιώργου Δεικτάκη.

Μητσοτάκης: Υπήρξε σεμνός και συνεπής αγωνιστής

Σεμνό και συνεπή αγωνιστή που προσέφερε πολλά στην παράταξη και τον τόπο του χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Δεικτάκη, ο οποίος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Υπέστη ανακοπή χθες στο γήπεδο του ΟΦΗ ενώ παρακολουθούσε από τις κερκίδες τον αγώνα με την ΑΕΚ.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ηταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Αρναουτάκης: «Υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή»
 
Με μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήρια του για την ξαφνική απώλεια του Γεωργίου Δεικτάκη.

«Ο Γιώργος Δεικτάκης ως Βουλευτής Ηρακλείου, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή», τονίζει ο κ. Αρναουτάκης.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τους δύο του γιούς», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Βασίλης Λαμπρινός: «Δυσαναπλήρωτη απώλεια» 

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη:

«Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με πολύπτυχη και γόνιμη πορεία στην κοινωνία και στην πολιτική.

Ως οδοντίατρος, ως στέλεχος του Αθλητισμού, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ουσιαστική προσφορά του.

Κατά την θητεία του ως βουλευτής, με συνειδητή έγνοια πάντα για τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς, συνέβαλε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η βαθιά, ανυπόκριτη καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, απετέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία μαζί με την σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του».

Συλληπητήρια από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και της πολιτικής θρηνεί τον χαμό του Γιώργου Δεικτάκη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και δη σε αυτό του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από κάθε νίκη. Ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού. Λίγες ώρες μετά από τη νίκη της ομάδας επί της ΑΕΚ, σκύβουμε το κεφάλι και, με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του, θρηνούμε για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη. Ενός ανθρώπου που έγραψε την δική του ιστορία στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΟΦΗ μας, χάνοντας τη ζωή του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο γήπεδό μας. Η οικογένεια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα πιο ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<