«Πνίγηκαν» Ρέθυμνο και Χανιά. Έκκληση του αντιπεριφερειάρχη Xανιών για κατάσταση έκτακτης ανάγκης (VIDEO)

«Πνίγηκαν» Ρέθυμνο και Χανιά. Έκκληση του αντιπεριφερειάρχη Xανιών για κατάσταση έκτακτης ανάγκης (VIDEO)

14 Φεβρουαρίου 2019

Δύσκολες ώρες περνάνε οι κάτοικοι των Χανίων και του Ρεθύμνου. Η κακοκαιρία «Χιόνα», που πλήττει τη χώρα, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα, αφού οι περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις, τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο και το πρωί της Πέμπτης. Μία γυναίκα, στα Χανιά, εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο, μαζί με τα παιδιά της, αλλά τελικά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, με την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών.

Δύο ακόμα άτομα, ένας στα Χανιά και ένας στο Ρέθυμνο κινδύνεψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, αλλά για καλή τους τύχη γλίτωσα τα χειρότερα.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στον ΒΟΑΚ, αφού υπήρξαν κατολισθήσεις, λόγω της καταρρακτώδης βροχής. Κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου υπάρχουν πολλά σημεία-παγίδες (με χώμα και πέτρες), τα οποία απαιτούν τη μέγιστη προσοχή των οδηγών.

Σημαντικές είναι οι ζημιές που έχει υποστεί και το επαρχιακό οδικό στο δήμο του Πλατανιά, σε αρκετά του σημεία.

Υπενθυμίζουμε, ότι από το βράδυ της Τετάρτης (13/02), είχε παρθεί απόφαση για να κλείσουν πολλά σχολεία στο νομό Χανίων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<