Πολάκης: «Δεν είναι καταστροφή οι 38 νεκροί» (VIDEO)

Πολάκης: «Δεν είναι καταστροφή οι 38 νεκροί» (VIDEO)

11 Φεβρουαρίου 2019

Σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο κανάλι Kontra News ο Παύλος Πολάκης δε θέλησε να χαρακτηρίσει «καταστροφή» τους 38 νεκρούς που μετράμε ως τώρα λόγω του ιού της γρίπης και ουσιαστικά κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι προσπαθεί να τρομάξει τον κόσμο.

«Ζούμε μια έξαρση της επιδημικής γρίπης. Η πλειοψηφία των στελεχών είναι Η1Ν1. Δεν είναι η ήπια περινή χρονιά, είναι λίγο πιο ισχυρο το στέλεχος αλλά δεν είναι και καμία καταστροφή για να μην τρελαθούμε τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας, υπερασπιζόμενος τη θέση του.

Ο κ. Πολάκης δείχνει να μην έχει καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζει με άκομψο τρόπο φλέγοντα θέματα που έχουν να κάνουν με το Υπουργείο του.

Για άλλη μία φορά κατηγόρησε τα ΜΜΕ για πόλεμο προς το πρόσωπο του: «Οτιδήποτε γίνεται χρησιμοποιείται για να παράξουν φόβο και καταστροφή στα πλαίσια μιας συγκροτημένης αντιπολιτευτικής διάθεσης».

Υπενθυμίζεται ότι εκτός των 38 θανάτων υπάρχουν και 173 που έχουν νοσήσει και βρίσκονται σε νοσοκομεία της χώρας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<