Σάμος: 19χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Σάμος: 19χρονος έχασε τη ζωή του ενώ έπαιζε μπάσκετ!

18 Αυγούστου 2019

Θλίψη και οργή στη Σάμο, όταν ο 19χρονος Ν.Μ έπεσε νεκρός την ώρα που έπαιζε μπάσκετ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samiakonvima, «ο 19χρονος φοιτητής και αθλητής, διαθέτοντας εξαιρετικό χαρακτήρα, έφυγε χθες βράδυ από κοντά μας ενώ βρίσκονταν σε στιγμές άθλησης στα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ του κλειστού Γυμναστηρίου Καρλοβάσου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς, τόσο του Κέντρου Υγείας Καρλοβάσου, αρχικά, όσο και του Νοσοκομείου Σάμου, όπου διακομίστηκε στη συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή.

Ο ΝΜ είχε προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο, αν υπήρχε απινιδωτής στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, το πιθανότερο ήταν να ζούσε.

Έρανος για απινιδωτή

Μάλιστα κατά το news-24, ιστοσελίδα της Σάμου, στο Καρλόβασι έχει ξεκινήσει διαδικτυακό κάλεσμα για την συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό την αγορά απινιδωτή. Η πρωτοβουλία ανήκει σε επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος έγραψε: «Θέλω να κάνουμε όλοι κάτι, για όλους μας. Ο πρώτος απινιδωτής ξέρετε τι όνομα θα έχει».

ΠΗΓΗ: news247.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<