«Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο του Ηρακλείου (φωτο)

«Σαρωτικοί» έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο του Ηρακλείου (φωτο)

12 Δεκεμβρίου 2019

Αφού με την πρόληψη δεν βγαίνει… άκρη, οι άνδρες της Τροχαίας έχουν περάσει στην… καταστολή.
Ετσι έχουν βγει στους δρόμους του Ηρακλείου, ακολουθώντας το σχέδιο δράσης που έχει εκπονηθεί το προηγούμενο διάστημα και το οποιο έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα είναι πολλά και απτά. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, συνεχίζει σε όλη τη χώρα η Ελληνική Αστυνομία.


Ετσι έως τις 24 Νοεμβρίου, από 844 συνεργεία τροχαίας που συγκροτήθηκαν πανελλαδικά, ελέγχθηκαν συνολικά 10.860 οχήματα και ειχαν βεβαιωθεί 512 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και 563 παραβάσεις για παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία.

Οι περισσότερες από τις 1.075 αυτές παραβάσεις ειχαν σημειωθεί στο οδικό δίκτυο της Αττικής (220), της Θεσσαλονίκης (160), του Ηρακλείου (127), της Πιερίας (59), των Τρικάλων (48) και των Χανίων (31).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<