Σοκαριστικό video: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου από τον 6ο όροφο στο Γαλάτσι!

Σοκαριστικό video: Η στιγμή της πτώσης του 45χρονου από τον 6ο όροφο στο Γαλάτσι!

25 Οκτωβρίου 2019

Ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί της Παρασκευής, όταν οι κάτοικοι στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι άκουσαν έναν δυνατό κρότο.

Στον αριθμό 50, ένας άντρας, για άγνωστης μέχρι στιγμής αιτία, πέφτει από τον 6ο όροφο και προσγειώνεται στην μεγάλη, ατσάλινη τέντα που έχει τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης ενός φούρνου που βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας.

Εκείνη την στιγμή τέσσερις άντρες που πίνουν τον πρωινό τους καφέ, τρομάζουν από τον δυνατό θόρυβο και τρέχουν να βγουν στον δρόμο προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώνουν πως ακριβώς από πάνω τους ένας 45χρονος, γνωστός στην περιοχή, έχει σωθεί ως εκ θαύματος. Ο ίδιος σε κατάσταση σοκ απλά ανοιγοκλείνει τα μάτια του, δεν μιλάει αλλά ούτε μπορεί να κουνήσει τα άκρα του.

Μια γυναίκα που διατηρεί ένα κατάστημα ακριβώς δίπλα από την πολυκατοικία τρέχει αμέσως να καλέσει το 166. Οι θαμώνες του φούρνου προσπαθούν να δώσουν στον 45χρονο ένα μπουκάλι νερό. Λίγα λεπτά αργότερα φτάνει στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.


Οι άνδρες της Πυροσβεστικης αφού σκίζουν την τέντα του καταστήματος καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν και στη συνέχεια το ΕΚΑΒ τον διακομίζει στον νοσοκομείο.


Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<