Συγκλονίζει το σημείωμα του μαθητή που αυτοκτόνησε στη Σητεία

Συγκλονίζει το σημείωμα του μαθητή που αυτοκτόνησε στη Σητεία

21 Μαρτίου 2019 0 σχόλια

Θρήνος στη Σκοπή Σητείας μετά τον θάνατο του 17χρονου μαθητή, έπειτα από εκπυρσοκρότηση του όπλου που κρατούσε. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να οδήγησε τον 17χρονο Μάνο στο να βάλει τέλος στην ζωή του. Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με την αστυνομία, ο 17χρονος είχε αφήσει και σημείωμα, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σε αυτό ο ίδιος ανέφερε: «Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…» ήταν η αρχή του σημειώματος, το οποίο έχουν οι Αρχές στην κατοχή τους. Έγραφε επίσης, απευθυνόμενος στους γονείς του, «να κοιτάξετε να περνάτε καλά», ενώ είχε και ένα μήνυμα προς την κοπέλα, ζητώντας και από εκείνη να «περνάει καλά στη ζωή της».

Aπαρηγόρητοι οι γονείς, συγγενείς αλλά και συμμαθητές του δεν μπορούν να πιστέψουν πως το μόλις 17 ετών παιδί τους πήρε την καραμπίνα και πάτησε τη σκανδάλη.

Ο Μάνος ήταν μαθητής της Β’ Λυκείου στο χωριό Σκοπή της Σητείας και -σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό του περιβάλλον- τον τελευταίο ένα χρόνο διατηρούσε σχέση με μια συνομήλική του κοπέλα, την οποία υπεραγαπούσε. Κανείς, όμως, δεν φανταζόταν πως ο 17χρονος μαθητής θα έπαιρνε την απόφαση να αυτοκτονήσει.

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ – ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<