Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα

19 Μαρτίου 2018 0 σχόλια

Λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου, η προθεσμία για τα ανασφάλιστα οχήματα, έτσι οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να βιαστούν και να ασφαλίσουν τα οχήματα τους, αν δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα και άλλες κυρώσεις.

Το ρολόι για τις διασταυρώσεις της ΑΑΔΕ αρχίζει να τρέχει από τις 24 Μαρτίου και τα πρόστιμα θα κυμαίνονται από 100 ευρώ για δίκυκλα από 251 κυβικά και άνω, 200 ευρώ για αυτοκίνητα έως 1.000 κυβικά και 250 ευρώ για αυτοκίνητα από 1.001 κυβικά και άνω. Παράλληλα προβλέπεται αφαίρεση πινακίδων και διπλώματος οδήγησης, καθώς και άλλες ποινικές κυρώσεις.

Αν δεν είστε βέβαιοι ότι δεν κινδυνεύετε το όχημά σας μπορείτε να μπείτε στην ειδική σελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου Ασφάλισης Ευθύνης και με το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος να διαπιστώσετε αν πρέπει να ασφαλίσετε το όχημά σας.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ κατά το διάστημα που μεσολάβησε από τον Ιούνιο του 2017, οπότε και διενεργήθηκε η πρώτη διασταύρωση, οι ασφαλίσεις οχημάτων αυξήθηκαν κατά 510.000 σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, αγγίζοντας, για πρώτη φορά, το ιστορικό μέγεθος των 6,26 εκατ. ασφαλισμένων οχημάτων στη χώρα.

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας