Τσίπρας για συμφωνία, νέα μέτρα, Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ

Τσίπρας για συμφωνία, νέα μέτρα, Μητσοτάκη και ΠΑΣΟΚ

5 Μαρτίου 2017

Τι δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Documento» εκφράζει την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Θα πετύχουμε κι ας μην αρέσει σε δανειστές και διαπλοκή».

Ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαιώνει, επίσης, ότι δεν θα υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις αλλά ένα πακέτο μέτρων, θετικών και αρνητικών, με μηδενικό δημοσιονομικό αντίκτυπο, χωρίς δηλαδή ούτε ένα ευρώ επιπλέον λιτότητας.

Παράλληλα, ο κ.Τσίπρας εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη: «Για άλλη μια φορά επέλεξε να βάλει όλα τα λεφτά του στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης, αδιαφορώντας για το αν αυτό σήμαινε ταυτόχρονα και αποτυχία της χώρας. Τα έπαιξε όλα και έχασε ξανά. Το ίδιο άλλωστε είχε κάνει και πέρυσι τον Μάη. Αλλά το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ο κ. Μητσοτάκης έχει εγκλωβιστεί, ίσως παρασυρμένος από συμβούλους του που βλέπουν την ενασχόληση με την πολιτική ως επαγγελματικό πρότζεκτ που πρέπει να αποδώσει γρήγορα κέρδη, σε μια άγονη αντιπολιτευτική γραμμή. Αλλά η πολιτική δεν είναι πρότζεκτ, πολύ περισσότερο η χώρα δεν είναι Siemens, δεν είναι εταιρεία».

Οσον αφορά στην προοπτική συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Έχω πει πολλές φορές ότι προϋπόθεση οποιασδήποτε συζήτησης με το ΠΑΣΟΚ είναι η απαλλαγή αυτού του ιστορικού χώρου από το πολιτικό προσωπικό που προσέβαλε τον ελληνικό λαό, που χρησιμοποίησε την εξουσία του με όρους ατομικής ιδιοτέλειας».

Τέλος, σχετικά με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, δήλωσε: «Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ θεωρώ ότι είναι επιτυχημένη παρά τις αναντίρρητες ιδεολογικές διαφορές μας. Και σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα τους ΑΝΕΛ ακροδεξιό κόμμα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<