Τζόκερ: Δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 6.2 εκ. ευρώ

Τζόκερ: Δεν θα μάθουμε ποτέ πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 6.2 εκ. ευρώ

19 Αυγούστου 2019

Η περίπτωση του χθεσινού υπερτυχερού των 6,2 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ γράφει μία νέα σελίδα στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ, καθώς είναι ο πρώτος νικητής τόσο σημαντικού ποσού που δεν παίχτηκε σε πρακτορείο αλλά ηλεκτρονικά (online).

Οπως είναι γνωστό ο ΟΠΑΠ από την περασμένη άνοιξη παρέχει την δυνατότητα κατάθεσης δελτίων του τζόκερ και ηλεκτρονικά, από το κινητό ή τον υπολογιστή όποιου διαθέτει Ηλεκτρονικό Λογαριασμό Παίκτη. Ένας σημαντικός αριθμός παικτών κάνει πλέον χρήση του tzoker.gr καθώς πέρα από τις ευκολίες ενός online συστήματος προσφέρει και πλήρη ταυτοποίηση του νικητή.

Έτσι σε αντίθεση με το πρακτορείο όπου γνωστοποιείται που κατατέθηκε το νικηφόρο δελτίο η κατάθεση online δελτίου από τον ίδιο τον παίκτη καθιστά αδύνατη την δημοσιοποίηση στοιχείων του. Πρόκειται για απόφαση της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία δεν επιτρέπει την δημοσιοποίηση οποιουδήποτε στοιχείου αφορά το μεγάλο νικητή χωρίς το άτομο να έχει δώσει τη συγκατάθεση του, κάτι που σέβεται σταθερά ο ΟΠΑΠ.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<