Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Στάθης Καραταράκης

Βγήκε από τη ΜΕΘ ο Στάθης Καραταράκης

27 Φεβρουαρίου 2019

“H ελπίδα πεθαίνει τελευταία», λέει ο θυμόσοφος λαός και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και για τον Στάθη Καραταράκη. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

«Ο νεαρός μετά από μέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας βγήκε από την περασμένη Κυριακή και νοσηλεύεται πλέον στην νευροχειρουργική κλινική. Παρακολουθείται από τους γιατρούς και προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο και να σταθούμε σε αυτό», ανέφερε ο Αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Φανιουργιάκης.

Ο Καραταράκης είχε τραυματιστεί στις 09/02 όταν διερχόμενος οδηγός ΙΧ σταμάτησε και άνοιξε την πόρτα του οχήματος του, στην οποία προσέκρουσε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και ένας φίλος του, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφριά. Για 16 ημέρες νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η οικογένεια του 29χρονου Στάθη δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του, αλλά παράλληλα τονίζει ότι ο δρόμος προς την πλήρη ανάρρωση είναι ακόμα μακρύς.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<