Ώρα για… Run Greece στο Ηράκλειο Κρήτης

Ώρα για… Run Greece στο Ηράκλειο Κρήτης

28 Απριλίου 2018

Το Ηράκλειο υποδέχεται και καλωσορίζει για 6η συνεχή χρονιά τον αγώνα Run Greece την Κυριακή 29 Απριλίου. Το αγώνα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κρήτης.

► Την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 17.00 ανοίγουν οι πύλες του Παγκρήτιου σταδίου, για να υποδεχτούν τους χιλιάδες δρομείς και περιπατητές του Run Greece

► Μόνο στο Παγκρήτιο στάδιο γίνονται οι τελευταίες εγγραφές και μέχρι να εξαντληθούν οι διαθέσιμοι αριθμοί: Παρασκευή 17.00 – 20.00 και Σάββατο 10.00 – 20.00.

► Την ημέρα των αγώνων Κυριακή 29 Απριλίου δεν θα γίνονται εγγραφές.

► Οι συμμέτοχες έφτασαν ήδη τις 4.000 και αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ μέχρι το Σάββατο το βράδυ.

► Όλοι οι δρομείς πρέπει να περάσουν από το Παγκρήτιο στάδιο την Παρασκευή 17.00 – 20.00 και το Σάββατο 10.00 – 20.00. για να παραλάβουν τον αριθμό τους και το μπλουζάκι συμμετοχής τους

► Στο Run Greece συμμετέχουν μόνο οι δρομείς που έχουν κάνει εγγραφή και έχουν παραλάβει τον αριθμό τους.

► Την Παρασκευή 17.00 – 20.00 θα δίνονται τα ρούχα των εθελοντών στο Παγκρήτιο στάδιο – θύρα 1

► Απαγόρευση την Κυριακή 29/4 της κυκλοφορίας οχημάτων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους του παραλιακού μετώπου από το ύψος της οδού Σπύρου Μουστακλή μέχρι τον Άγιο Πέτρο από όπου θα περάσει το «ποτάμι» των χιλιάδων δρομέων και περιπατητών (07.00 – 14.00)

► Δωρεάν μεταφορά των δρομέων από το αστικό ΚΤΕΛ την ημέρα των αγώνων. Από την αφετηρία του αστικού ΚΤΕΛ στο λιμάνι προς το Παγκρήτιο στάδιο

Ώρες: 08.00 (1 λεωφορείο) – 10.00 (1 λεωφορείο) – 10.30 (2 λεωφορεία)

► Ο μεγάλος χορηγός των αγώνων Wind στηρίζει τον παιδικό ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων» αναδεικνύοντας και φέτος το κοινωνικό πρόσωπο του Run Greece Ηράκλειο. Στο σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» θα δοθεί το χρηματικό βραβείο της Wind, για την πρώτη θέση της ομάδας Run Greece της Κρήτης στον περσυνό τελικό των αγώνων στην Αθήνα.

► Οι διοργανωτές και οι τοπικοί χορηγοί στηρίζουν τους δρομείς:

– Μινωικές Γραμμές: Εκπτωτικά εισιτήρια για τους δρομείς εκτός Κρήτης

– Σύνδεσμος τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης: Έπαθλα διαμονής σε ξενοδοχεία της Κρήτης 5* και 4* στους πρώτους νικητές – νικήτριες με ένα συνοδό για τον καθένα, των αγώνων 10 και 5 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

– Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η Φιλοξενία»: Ειδικές τιμές για τους δρομείς και συνοδούς εκτός Ηρακλείου.

Ειδικά χρηματικά έπαθλα από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στους τρεις πρώτους Άνδρες και Γυναίκες στα 10.000 μ.

► Για τον τελικό του Run Greece που θα γίνει στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου προκρίνονται από τα 5.000 μ οι πρώτοι δρομείς Άνδρες και Γυναίκες που έχουν μόνιμη διαμονή στην Κρήτη και ανά ηλικιακή κατηγορία, σύμφωνα με τα παρακάτω:

18 – 34: Οι 4 πρώτοι Άνδρες και οι 4 πρώτες Γυναίκες

Επίσης από τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες: 35 – 39, 40 – 44, 45 – 49, 50 – 54, 55 – 59 και 60 – 64: Ο πρώτος Άνδρας και η πρώτη Γυναίκα από κάθε κατηγορία

Συνολικά προκρίνονται για το τελικό 10 αθλητές και 10 αθλήτριες.

► Οι πρωταθλήτριες μας των 400μ Βασιλείου Ειρήνη, Βασιλείου Άννα και οι πρωταθλητές μας των 200μ Τσάκωνας Λυκούργος και Διάκος Γιώργος, θα είναι οι προπομποί του παιδικού αγώνα, θα καλωσορίσουν τα παιδία στον αγώνα τους και θα τους δώσουν τον αγωνιστικό ρυθμό στα πρώτα μέτρα.

► Την παραμονή του αγώνα Σάββατο 28 Απριλίου στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (πρώην Ανδρόγεω) θα γίνει, στα πλαίσια του Run Greece, η γιορτή του στίβου της Κρήτης, όπου θα τιμηθούν οι αθλητές, προπονητές και τα σωματεία του στίβου της Κρήτης που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Επίσης θα τιμηθούν οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών του Run Greece της Κρήτης, που διακρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης το 2017.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<