Σημαντική αναγνώριση για την Creta Farms

Σημαντική αναγνώριση για την Creta Farms

18 Ιουλίου 2017

Με οδηγό την ποιότητα και πυξίδα την καινοτομία, η Creta Farms για άλλη μία φορά ανατρέπει τα δεδομένα και λανσάρει το πρώτο χοιρινό που τρέφεται με ελαιόλαδο, το οποίο όχι μόνο αποδέχεται ο κόσμος αλλά βραβεύεται από key influencers των σχετικών με τον κλάδο φορέων, εμπειρογνώμονες του κλάδου και εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς.

Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017, τα αδέρφια Δομαζάκη μαζί με όλη την ομάδα του χοιρινού Εν Ελλάδι παρευρέθησαν στη Μεγάλη Βρετανία και παρέλαβαν το Excellence Award του σελφ σερβις για Είσοδο σε Νέα Αγορά / Κατηγορία.

Η CRETA FARMS, αποτελεί σήμερα τον ηγέτη στην αγορά αλλαντικών και το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος στην Ελλάδα. Η εταιρεία παράγει καινοτόμα, υψηλής διατροφικής αξίας σειρά αλλαντικών Εν Ελλάδι με την ξεχωριστή γεύση που μόνο το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μπορεί να προσφέρει. Στόχος της CRETA FARMS είναι να πρωτοστατήσει στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή δημιουργώντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα, στηριζόμενα στις 17 παγκοσμίως κατοχυρωμένες πατέντες, που ενισχύουν την επιχειρηματική εξωστρέφεια της χώρας μας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<