Χαραμάδα ελπίδας για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega

Χαραμάδα ελπίδας για τους απλήρωτους εργαζόμενους του Mega

4 Ιανουαρίου 2017

Ο χώρος των Media είναι γνωστό πως έχει πληγεί από την κρίση στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ουκ ολίγοι άνεργοι δημοσιογράφοι.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του τηλεοπτικού σταθμού Mega όπου χιλιάδες εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και περιμένουν φως στο τούνελ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται και δεν αποκλείεται η πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη να ρίξει χρήμα για την επανεκκίνηση του καναλιού. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από ενέργειες της ΕΣΗΕΑ άρχισε λίγο πριν εκπνεύσει το 2016 η καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζόμενους.

Οι ελπίδες για θετικές εξελίξεις στο Mega φούντωσαν μετά το ποστ του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αλλά και από το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες παίζει σποτάκι στο κανάλι με μότο: «Τα καλύτερα έρχονται». Το ποστάρισμα του Καμπουράκη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<