Το 50% των παγκοσμίων εσόδων από ψηφιακές διαφημίσεις διεκδικούν Google Ads και Facebook Advertising

Το 50% των παγκοσμίων εσόδων από ψηφιακές διαφημίσεις διεκδικούν Google Ads και Facebook Advertising

14 Απριλίου 2017

Το Facebook και η Google αναμένονται να κερδίσουν 106 δισ. δολάρια από διαφημίσεις το 2017, σχεδόν τα μισά χρήματα που ξοδεύονται συνολικά στην ψηφιακή διαφήμιση.

Οι τεχνολογικοί γίγαντες Facebook και Google συνεχίζουν την κυριαρχία τους στην παγκόσμια αγορά ψηφιακής διαφήμισης σύμφωνα με νέες μετρήσεις.

Οι προβλέψεις της εταιρείας έρευνας αγοράς, eMarketer, δείχνουν ότι η Google είναι πιθανόν να κερδίσει 72,69 δισ. δολάρια από έσοδα διαφήμισης το 2017, ενώ το Facebook θα βγάλει 33,76 δισ. δολάρια. Τα συνολικά τους έσοδα αντιστοιχούν σε 46.4% της αγοράς ψηφιακής διαφήμισης.

Υπεύθυνη για αυτή την επιτυχία θεωρείται η κυριαρχία των κινητών και του βίντεο, σύμφωνα με αναλυτές του eMarketer.

“Αυτό το χρόνο, το Facebook και η Google θα αναδυθούν για ακόμη μία φορά ως παγκόσμιοι ηγέτες στην ψηφιακή διαφήμιση, μαζεύοντας σχεδόν τα μισά χρήματα που ξοδεύονται στην ψηφιακή διαφήμιση, εκμεταλλευόμενοι την δύναμη που έχουν οι διαφημίσεις στα κινητά και τα βίντεο.

Σύμφωνα με την αναφορά του Emarketer, τα budget για ψηφιακή διαφήμιση θα αυξηθούν κατά 17,4% και θα φτάσουν τα 583,91 δισ. δολάρια.

Το Snapchat προβλέπεται να κερδίσει περισσότερα χρήματα φέτος και αναμένεται να φτάσει τα έσοδά του στα 900 εκ. δολάρια, μία αύξηση μεγέθους 163,3%.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<