Ανικανοποίητο το 55% των επιχειρήσεων από την διαχείριση των εταιρικών τους εξόδων

Ανικανοποίητο το 55% των επιχειρήσεων από την διαχείριση των εταιρικών τους εξόδων

15 Απριλίου 2018 0 σχόλια

Μεγάλο είναι το ποσοστό των ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίες δεν είναι ικανοποιημένες από την διαχείριση των εταιρικών τους εξόδων.

Συγκεκριμένα, μπορεί το 95% εξ αυτών να αναγνωρίζουν τη σημασία της σωστής διαχείρισης των εταιρικών τους εξόδων, παρόλα αυτά το 55% δεν είναι ικανοποιημένο από τους υπάρχοντες τρόπους διαχείρισης.

Το γεγονός αυτό, προκύπτει μετά την Πανελλήνια έρευνα για τη «Διαχείριση Εταιρικών Εξόδων» της Edenred (εταιρεία παροχής υπηρεσιών για εταιρείες, εργαζομένους και εμπόρους).

Η έρευνα αυτή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017, μέσω ενός διαδικτυακού ερωτηματολογίου σε υπάρχοντες πελάτες της Edenred αλλά και σε τρίτες επιχειρήσεις, σχετικά με τη διαχείριση των εταιρικών εξόδων σε κάθε οργανισμό.

Το 56% των απαντήσεων προήλθε από στελέχη ανθρωπίνου δυναμικού, γενικούς διευθυντές και ιδιοκτήτες.

Τελικά, αυτό που προκύπτει, είναι ότι η διαχείριση εταιρικών εξόδων (Expense Management) αποτελεί σημαντική προτεραιότητα των ελληνικών επιχειρήσεων με το 95% να δηλώνει ότι είναι «μεγάλης» ή «πολύ μεγάλης» σημασίας για τον οργανισμό τους. Όμως, το 55% των επιχειρήσεων, δηλαδή περισσότερες από τις μισές, δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένες από τον υπάρχοντα τρόπο διαχείρισης των εταιρικών τους εξόδων.

 

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

Τα δεδομένα σας ειναι ασφαλήΔεν μοιραζόμαστε με κανέναν τα στοιχεία σας