Δεν ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για το Ηράκλειο

Δεν ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις για το Ηράκλειο

1 Νοεμβρίου 2017

Δεν υπάρχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις τον Νοέμβριο για την πόλη του Ηρακλείου, καθώς αυτές πραγματοποιήθηκαν 1-15 Σεπτεμβρίου, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΕΣΗ αναφέρει: «Προκειμένου να διευκρινιστεί οιαδήποτε παρανόηση σχετικά με την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο, γνωρίζουμε στους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του 2017 για την πόλη του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκαν από 1 έως 15 Μαρτίου & από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Αντιπεριφέρειας Π.Ε. Ηρακλείου.

Συνεπώς, σε καμία περίπτωση δεν δύνανται να διενεργηθούν νέες ενδιάμεσες εκπτώσεις στην πόλη του Ηρακλείου για το μήνα Νοέμβριο.
Ασφαλώς δίνεται η δυνατότητα στους εμπόρους, εφόσον το επιθυμούν, να διενεργήσουν δεκαήμερο προσφορών σε επιλεγμένα είδη που δεν θα υπερβαίνουν το ήμισυ των συνολικών προϊόντων των καταστημάτων τους με ανάλογη ανάρτηση ενημερωτικής πινακίδας.

Παράλληλα σημειώνουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 05 Νοεμβρίου, κάτι το οποίο πρόκειται να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί.

Τέλος ενημερώνουμε ότι η νέα φιλοσοφία του μέτρου των ενδιάμεσων εκπτώσεων είναι να διαφοροποιούνται χρονικά οι εκπτωτικές περίοδοι από Νομό σε Νομό ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής και όχι να είναι κοινές για όλη την Ελλάδα».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<