Επιχειρηματική Ημερίδα στο Ηράκλειο στις 12 Φεβρουαρίου

Επιχειρηματική Ημερίδα στο Ηράκλειο στις 12 Φεβρουαρίου

3 Φεβρουαρίου 2017

Μία σημαντική ημερίδα στο Ηράκλειο «Ελλάδα Παραγωγή και Δημιουργία» στο ευρωπαϊκό εμπόριο.

Η Κρήτη πυρήνας του ενδιαφέροντος για το Ευρωπαϊκό εμπόριο αποτελεί σήμερα μεγάλο σημείο ενδιαφέροντος για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ» και την καινοτομία Synergy Marketing και είναι στη διάθεση της κάθε επιχείρησης για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος της.

Tην Κυριακή 12 Φεβρουαρίου υποδέχεται παραγωγούς και Δημιουργούς της Κρήτης σε μια ημερίδα για το Ευρωπαϊκό εμπόριο, υποστηρικτής και ομιλητής στα σεμινάρια θα είναι και ο κ. Βασίλης Κατερινόπουλος τηλεοπτικός παραγωγός που θα αναφερθεί στον τομέα των εκθέσεων του εξωτερικού και το ενδιαφέρον της Ευρώπης στα Ελληνικά προϊόντα, Αποσπάσματα από την ημερίδα όπως και από το Show μόδας που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα θα δούμε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων, Παραγωγοί Καλλυντικών Χειροτέχνες ( Πηλός, Decoupage, Κόσμημα, Διακοσμητικά) Έμποροι παραδοσιακών ειδών, Τουριστικά καταλύματα, Τουριστικά Γραφεία & Εκδρομές, Μεταφορείς Τουρισμού, Σύμβουλοι Εξαγωγών, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Μικρές επιχειρήσεις στο χώρο της Ομορφιάς και Ευεξίας (Κομμωτήρια, Αισθητικοί, Γυμναστήρια, Σχολές Χορού, κτλ) Επαγγελματίας προβολής και Τυποποιητές Κρητικών Προϊόντων θα πάρουν μέρος στην ημερίδα.

Για την συμμετοχή μιας επιχείρησης στα εκθεσιακά περίπτερα υπάρχει επιδότηση του Συλλόγου ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ όπου τελικά ο ενδιαφερόμενος καταβάλλει συμβολική συνδρομή αξίας από 70€. Υπάρχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα Χορηγιών για την μεγαλύτερη υποστήριξη σας.Τηρείται σειρά προτεραιότητας με την εκδήλωση του ενδιαφέροντος για τα σεμινάρια και τον εκθεσιακό χώρο.

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή στο Κοινό και στους Επαγγελματίες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<