Ο Σκλαβενίτης μπαίνει στον χώρο της εκπαίδευσης!

Ο Σκλαβενίτης μπαίνει στον χώρο της εκπαίδευσης!

31 Μαΐου 2019

Μετά την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων λίγο πριν από την τακτική Γενική Συνέλευση, με αντικείμενο την προσθήκη δραστηριοτήτων, η εταιρία ανάρτησε τις αποφάσεις με τις οποίες φαίνεται ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη εισέρχεται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα η επέκταση του σκοπού της εταιρείας αφορά στην :

Ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία Σχολών και Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (επιπέδου ένα και δύο) επαγγελμάτων σχετιζόμενων με το Λιανικό Εμπόριο.
Έκδοση, διακίνηση και εμπορία βιβλίων, φυλλαδίων, περιοδικών και εκπαιδευτικών βοηθημάτων.
Διοργάνωση πάσης φύσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων καθώς και τον σχεδιασμό, υλοποίηση και διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που απευθύνονται σε εργοδότες, αυτοαπασχολούμενους, εργαζόμενους και άνεργους.

Μένει να διευκρινισθεί εάν η επέκταση του σκοπού της Σκλαβενίτης αφορά σε δραστηριότητες που πραγματοποιεί ήδη (π.χ. σεμινάρια εργαζομένων) ή για κάτι πιο μεγάλο, στα πρότυπα σχολών που έχουν άλλες εταιρίες του κλάδου λιανεμπορίου παγκοσμίως. όπως η Tesco, και η Lidl.

Η Σκλαβενίτης είναι η μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου με πάνω από 22.000 προσωπικό και η μεγαλύτερη ιδιωτική επιχείρηση στην χώρα. Οι εξελίξεις και η χρήση νέων τεχνολογιών στον συγκεκριμένο τομέα απαιτεί συνεχή εκπαίδευση από την πλευρά των εταιρειών οι οποίες συνήθως προσφεύγουν σε συνεργασίες με εξειδικευμένα ΙΕΚ.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<