Πότε αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις

Πότε αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις

17 Ιουνίου 2019

Προ των πυλών βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις, οι οποίες αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 8 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τις εθνικές εκλογές.

Η «αυλαία» των εκπτώσεων θα πέσει την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

Όλο αυτό το διάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν προϊόντα αλλά και υπηρεσίες σε χαμηλότερες τιμές.

Προσοχή όμως: Όπως και σε κάθε άλλη περίοδο εκπτώσεων, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση ενώ επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Για την εξυπηρέτησή τους, οι καταναλωτές μπορούν να πικοινωνούν με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή στο 1520.

Στόχοι της Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή είναι:


-Η προστασία του καταναλωτικού κοινού στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 2251/1994 και ειδικότερα η προστασία των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών όσον αφορά συναλλαγές τους σε σχέση με την αγορά καταναλωτικών αγαθών, αλλά και την παροχή υπηρεσιών.

-Η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και η καταστολή των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και του υγιούς ανταγωνισμού των επιχειρήσεων.

-H παρακολούθηση και εποπτεία εφαρμογής της νομοθεσίας για τη λειτουργία των Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών και την προστασία της προσωπικής σφαίρας και προσωπικότητας των οφειλετών από αθέμιτες πρακτικές είσπραξης των απαιτήσεων. Με την Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή μπορείτε να επικοινωνήσετε επίσης: -Ταχυδρομικά: Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή – Πλ. Κάνιγγος, 101 81, ΑΘΗΝΑ -Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο 1520@efpolis.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<