Συνεργασία SingularLogic και Impact σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Συνεργασία SingularLogic και Impact σε υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης

10 Απριλίου 2019

Οι εταιρείες SingularLogic και Impact προχώρησαν σε νέα στρατηγική συνεργασία για την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από αυτήν τη συνεργασία η SingularLogic, μέλος του ομίλου MIG, επεκτείνει το εύρος των λύσεων που προσφέρει στους πελάτες της, ενσωματώνοντας στις λύσεις της τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης στην ΝΑ Ευρώπη, Impact. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αρχειοθέτησης, ανταλλαγής και διαχείρισης παραστατικών συμβάλλουν άμεσα στη μείωση κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας, είναι συμβατές με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ παράλληλα εξελίσσονται ώστε να εξασφαλίζουν πιθανές μελλοντικές αλλαγές.

H Impact, αντίστοιχα, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά, αξιοποιώντας τη δυναμική της SingularLogic, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση επιχειρηματικού λογισμικού στη χώρα και το ισχυρότερο πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.

Η Άννα Μακρή, Products and Solutions General Manager στη SingularLogic, δήλωσε: «Επενδύουμε σε λύσεις που προσφέρουν πραγματικό όφελος στους πελάτες μας και εστιάζουν στην εξέλιξη της επιχείρησής τους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Impact στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, είναι αδιαμφισβήτητη και σε συνδυασμό με τις δικές μας υπηρεσίες, παρέχουμε στους πελάτες μας τις πλέον ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης, οι οποίες είναι ενοποιημένες με τις λύσεις μας, ώστε να μπορούν να υιοθετηθούν άμεσα.»

Ο Νίκος Καβαλιεράτος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής στην Impact, δήλωσε: «Η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων. Με τη στρατηγική συνεργασία μας με τη Singularlogic και το πανελλαδικό δίκτυό της, ελληνικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, μπορούν να επωφεληθούν εύκολα και απλά από τις λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης και να προετοιμαστούν για την επερχόμενη υποχρεωτική εφαρμογή της».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<