Ταλέντα στην Κρήτη αναζητά το Facebook

Ταλέντα στην Κρήτη αναζητά το Facebook

12 Οκτωβρίου 2019

Νέα ταλέντα αναζητά στην Κρήτη η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, η Facebook. Το επόμενο διάστημα, η ομάδα στρατολόγησης της εταιρείας θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης για να εντοπίσει άτομα με τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 12:30 έως 3:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο «Στέλιος Ορφανουδάκης» θα γίνει παρουσίαση της Facebook Ευρώπης, η οποία απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής, κ. Άγγελος Μπίλας, αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» πως ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός:

Από τη μια πλευρά οι εκπρόσωποι της εταιρείας θέλουν να παρουσιάσουν τις δράσεις της και να αναδείξουν όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στους κόλπους της Facebook.
Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους προκειμένου να τους «κλέψουν» από τη χώρα μας.

Η κάθοδος της εταιρείας οργανώθηκε από κοινού με τη διοίκηση του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών. Πέρα από τη Facebook, υπάρχει επαφή του Ιδρύματος με εταιρείες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που θέλουν να γνωρίσουν τους φοιτητές και να προχωρήσουν σε κάποιου είδους συνεργασία.

Πηγή: Πατρίς

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<