Το δικαίωμα στην Ζωή στο Θραψανό επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των Σούπερ Μάρκετ Φαιστός

Το δικαίωμα στην Ζωή στο Θραψανό επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των Σούπερ Μάρκετ Φαιστός

27 Ιουνίου 2019

Το Κέντρο Διημέρευσης και Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ στο Θραψανό, επισκέφτηκε Αντιπροσωπεία των Σούπερ Μάρκετς ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ ,αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Κο Σταματάκη Γιάννη, το μέλος του Δ.Σ. Κο Χρονάκη Γ., τον Γενικό Διευθυντή Κο Συριγωνάκη Νίκο και τον Πρόεδρο των Εργαζομένων της Εταιρίας Κο Παπαδακάκη Γ. με σκοπό να παραδώσουν τα χρήματα που προερχόταν από την Εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εταιρία με Φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Αντιπροσωπεία καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Κος Σημαντηράκης Παύλος ,ο Διοικητικός Διευθυντής Κος Κυριακάκης Ζαχαρίας και οι εργαζόμενοι του Φορέα. Έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και αφού ο Πρόεδρος Κος Σημαντηράκης Π. ανέλυσε τη δράση του Φορέα και το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται ,οι Εκπρόσωποι της Εταιρίας ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ υποσχέθηκαν ότι η Εταιρία, στα πλαίσια της Κοινωνικής της πολιτικής και της προσφοράς της στην Τοπική Κοινωνία ,θα βρίσκεται δίπλα στην Αξιόλογη προσπάθεια του Σωματείου ,γιατί αναμφισβήτητα χρειάζεται την στήριξη όλων μας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<