Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Παγκρήτια στη Ρόδο

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Παγκρήτια στη Ρόδο

17 Δεκεμβρίου 2019

Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου ξεκίνησε τις εργασίες της η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στη Ρόδο.

Το νέο κατάστημα της Τράπεζας στεγάζεται σε ένα λειτουργικό κτίριο επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, έναν δρόμο στον οποίο εκτείνεται η πλέον αναπτυσσόμενη αγορά της πόλης της Ρόδου. Πρόκειται για μια περιοχή με έντονη οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα, σημαντικά εμπορικά σήματα, γραφεία και εταιρίες.

Ο σχεδιασμός του νέου σημείου εξυπηρέτησης έγινε με γνώμονα την κάλυψη τόσο των υφιστάμενων, όσο και των μελλοντικών αναγκών των πελατών της Τράπεζας.

«Η έναρξη εργασιών στη Ρόδο καταδεικνύει τη φιλοσοφία της τράπεζας να χρηματοδοτήσει την επιχειρηματικότητα της περιφέρειας, όπως αυτή αναπτύσσεται μέσα από τις υπηρεσίες τουρισμού, το εμπόριο, την ενέργεια και την καινοτομία» σημειώνει η κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, Ανώτερη Γενική Διευθύντρια της Τράπεζας.

Κλιμάκιο της διοίκησης παραβρέθηκε στο νησί προκειμένου να υπογραμμίσει με την παρουσία του το ενδιαφέρον της Τράπεζας για τη συγκεκριμένη αγορά.

Η Παγκρήτια Τράπεζα δίνει έμφαση σε δύο βασικούς πυλώνες που συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη: Τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη λιανική τραπεζική.

Στο πλαίσιο αυτό, αξιοποιώντας ευέλικτα χρηματοδοτικά εργαλεία και ευρωπαϊκούς πόρους, χρηματοδοτεί επενδυτικά έργα επιχειρήσεων σε συνεργασία με εθνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς, ενώ συγχρόνως υποστηρίζει με στοχευμένες λύσεις τους ιδιώτες πελάτες, παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα καταθετικών και χρηματοδοτικών προϊόντων.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<