ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για την μισθοδοσία ωφελουμένων απασχόλησης στην υγεία

ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για την μισθοδοσία ωφελουμένων απασχόλησης στην υγεία

2 Ιουνίου 2017

Διευκρινίσεις Ο.Α.Ε.Δ. για την καταβολή μισθοδοσίας ωφελούμενων του προγράμματος απασχόλησης στο δημόσιο τομέα υγείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Αναφορικά με την υλοποίηση του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας», ο ΟΑΕΔ διευκρινίζει τα εξής :

• Στο σύνολο των 3.158 ωφελούμενων που τοποθετήθηκαν στους Φορείς Υποδοχείς του προγράμματος στους 2.783 έχει καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία.

• Στους 330 ωφελούμενους που απασχολούνται στα νοσοκομεία Γ.Ν ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, Γ.Ν ΛΑΪΚΟ, Γ.Ν ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑΣ, Γ.Ν ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ, Γ.Ν ΣΩΤΗΡΙΑ, Γ.Ν ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Γ.Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Γ.Ν ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ, Γ.Ν ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ, ΓΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΜ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, δεν έχει καταβληθεί η μισθοδοσία Απριλίου, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ παρέλαβαν τις μηνιαίες καταστάσεις μετά τις 23/05/2017.

• Στους 45 ωφελούμενους της 4ης ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ δεν έχει καταβληθεί μισθοδοσία, καθώς οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν αποστείλει καμία μηνιαία κατάσταση, όπως περιγράφεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Σημειώνεται ότι στα προγράμματα που έχουν κοινωφελή χαρακτήρα ο ΟΑΕΔ καταβάλλει εγκαίρως τις αποδοχές των ωφελουμένων με βάση την κατάσταση που είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν σε μηναία βάση οι Φορείς Υποδοχής, διαδικασία που περιγράφεται σαφώς στη Δημόσια Πρόσκληση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<