Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ από τις 4 Ιανουαρίου 2016

Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕΔ από τις 4 Ιανουαρίου 2016

27 Δεκεμβρίου 2015
Αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών από τον ΟΑΕ∆.
Από τις 4 Ιανουαρίου 2016 μία σειρά υπηρεσιών του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού∆υναμικού θα παρέχονται ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου, με τη χρήσ
η κωδικών πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΑΕ∆ ή μέσω ΚΕΠ. Η τρίμηνη Ανανέωση ∆ελτίου Ανεργίας, οι αιτήσεις για τα Ειδικά Εποχικά Βοηθήματα, Ειδικά Βοηθήματα Ανεργίας, Παροχές Μητρότητας είναι μερικές απότις σημαντικότερες υπηρεσίες για τις οποίες η διαδικασία πρόσβασης αλλάζει.
Για την εξυπηρέτησή τους, οι συναλλασσόμενοι είτε θαπιστοποιούνται ως χρήστες στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ (1. παραλαμβάνοντας Κλειδάριθμο από ένα Κέντρο ΠροώθησηςΑπασχόλησης – ΚΠΑ ΟΑΕ∆, ή 2. χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους από την Γενική ΓραμματείαΠληροφοριακών Συστημάτων) είτε θα απευθύνονται σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών,έχοντας μαζί τους ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι σχετικές οδηγίες για εγγραφή στις ΗλεκτρονικέςΥπηρεσίες είναι αναρτημένες στηνιστοσελίδα του ΟΑΕ∆, στη διεύθυνση www.oaed.gr καθώς και στη σελίδατου Οργανισμού στοFacebook (https://www.facebook.com/oaed.gr/).
Εγκύκλιος για την μετάβαση στην αποκλειστικά ηλεκτρονική παροχή υπηρεσιών του ΟΑΕ∆έχει αποσταλεί σε όλα τα ΚΠΑ του ΟΑΕ∆, στα οποία από τις 4 Ιανουαρίου θα γίνεται και διανομήσχετικού πληροφοριακού υλικού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να ενημερωθούν εγκαίρως για τις αλλαγές στην πρόσβαση στις υπηρεσίες του ΟΑΕ∆ για την καλύτερη, αμεσότερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους. ∆είτε στο συνημμένο πώς διαμορφώνεται η παροχή Υπηρεσιών του ΟΑΕ∆ ανά σημείο πρόσβασης.
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε οδηγίες.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<