Χαρίτσης για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων: Δεν είναι στις αρμοδιότητες μας

Χαρίτσης για τη μονιμοποίηση συμβασιούχων: Δεν είναι στις αρμοδιότητες μας

16 Απριλίου 2019

Δεν είναι στις αρμοδιότητες του υπουργείου Εσωτερικών η μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου. Αυτή είναι η επίσημη απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης απατώντας στην αναφορά βουλευτών του ΚΚΕ που ζήτησαν τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Ειδικότερα στην απάντηση του, ο κ. Χαρίτσης σημειώνει: Σε απάντηση της ανωτέρω Αναφοράς, που κατέθεσαν οι Βουλευτές στους οποίους κοινοποιείται το παρόν, σχετικά με το από 14-03-2019 ψήφισμα της συγκέντρωσης των ομοσπονδιών και σωματείων του δημοσίου με αίτημα την απαλοιφή από το Σύνταγμα κάθε διάταξης που εμποδίζει ή ακυρώνει το δικαίωμα στην εργασία, σας γνωρίζουμε κατά το μέρος που αφορά στους ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού, ότι η κατάργηση του άρθρου 103 του Συντάγματος, με το οποίο απαγορεύεται η μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου και η μονιμοποίηση των συμβασιούχων, εκφεύγουν του πεδίου αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<