Χιλιάδες τα ρεπό που οφείλονται στους αστυνομικούς, καταγγέλλει η ‘Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Χιλιάδες τα ρεπό που οφείλονται στους αστυνομικούς, καταγγέλλει η ‘Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

29 Αυγούστου 2019

Την ανάγκη εξεύρεσης λύσης προκειμένου να χορηγηθούν τα ρεπό που οφείλονται στους αστυνομικούς-μέλη της, τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Υ.ΘΕΣ.).

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις (ρεπό) στα αστυνομικά τμήματα της Θεσσαλονίκης αυξάνονται συνεχώς, φτάνοντας σε «δυσθεώρητα» μεγέθη, αφού «προσεγγίζουν σε αριθμό τις 8.000». Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι χωρίς παρέμβαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και με βάση τις υφιστάμενες συνθήκες δεν προβλέπεται βελτίωση της κατάστασης.

Το θέμα των ρεπό ήταν μεταξύ αυτών που έθεσε το προεδρείο της Ε.Α.Υ.ΘΕΣ. στη συνάντηση που είχε με τον νέο διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μπουλούμπαση. Οι συνδικαλιστές της Ένωσης επισήμαναν στον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. και μια σειρά από άλλα υπηρεσιακά ζητήματα, παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις γι’ αυτά, ενώ ζήτησαν την παρέμβασή του, ώστε να βρεθούν μόνιμες λύσεις, διαφορετικά -όπως προμηνύουν- «θα προχωρήσουμε σε πιο δραστικά μέσα για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών μας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Α.Υ.ΘΕΣ., ανάμεσα στις προτάσεις που διατύπωσαν είναι ο επανακαθορισμός των φυλασσόμενων στόχων και η διακοπή των μη απαραίτητων, η αξιοποίηση του αστυνομικού προσωπικού κάθε βαθμού βάσει του καθηκοντολογίου και των εσωτερικών διαταγών, αλλά και όσων έχουν τεθεί σε υπηρεσία γραφείου, καθώς και η μείωση των μέτρων τάξης σε αθλητικές εκδηλώσεις.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<