Δικαίωση για τους εργαζόμενους στα Market in!

Δικαίωση για τους εργαζόμενους στα Market in!

5 Απριλίου 2019

Εστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση οι εργαζόμενοι του Market in, που παραμένουν ουσιαστικά όμηροι από τον Νοέμβριο του 2016 και μετά, δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια και ετοιμάζονται πλέον για την αντεπίθεσή τους.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφαση 2833/2019, που καθαρογράφηκε πριν από λίγες ημέρες, αναγνώρισε ότι έχει επέλθει καθολική μεταβίβαση της επιχείρησης της «Καρυπίδης» στην «Market in» ήδη από τον Νοέμβριο του 16.

Mε την εν λόγω, η επιχείρηση υποχρεώνεται να αποδέχεται τις υπηρεσίες των εργαζόμενων και φυσικά να τους πληρώνει γι’ αυτές κάτι που φυσικά δεν έχει γίνει τα τελευταία δυόμιση χρόνια με συνέπεια οι οικογένειες των εργαζόμενων να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις θα λάβει χώρα τριμερής συνάντηση στις 17 Απριλίου στην οποία θα πάρουν μέρος στελέχη του υπουργείου εργασίας, αντιπροσωπεία των εργαζόμενων και αντιπροσωπεία της εργοδοσίας που οφείλει πλέον να συμμορφωθεί με την απόφαση.

ΠΗΓΗ: news247

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<