ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ: Νέα προγράμματα για 30 ειδικότητες (VIDEO)

ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ: Νέα προγράμματα για 30 ειδικότητες (VIDEO)

4 Δεκεμβρίου 2019

Έξι στους 10 αποφοίτους των επαγγελματικών σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ βρίσκουν εργασία στο αντικείμενο τους μετά την αποφοίτηση και την πρακτική τους άσκηση. Το σχέδιο ποιοτικής αναβάθμισης των προγραμμάτων μάθησης στο χώρο εργασίας, των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ, παρουσίασαν στους κοινωνικούς εταίρους τα στελέχη και η διοίκηση του Οργανισμού σε ημερίδα που έγινε στο κτίριο της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην ημερίδα κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι επικεφαλής των 49 ΕΠΑΣ Μαθητείας των σχολών ΟΑΕΔ από όλη τη χώρα και οι κοινωνικοί εταίροι, καθώς πρόκειται για την πρώτη ολοκληρωμένη απόπειρα παρακολούθησης, εφαρμογής προδιαγραφών πρακτικής άσκησης μαθητών των σχολών ΟΑΕΔ.

Ο διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης, κατά τον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι είναι σημαντικό για τον Οργανισμό να έχει κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και να παίρνει τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για περαιτέρω βελτίωση. Καίριο ρόλο σε όλες αυτές τις προτεραιότητες, όπως είπε, διαδραματίζει η μαθητεία που βοηθά άμεσα στη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας μέσα στις κοινωνίες, προωθεί συμπράξεις και καινοτομίες και βοηθά στην προσέγγιση των εργοδοτών.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<