Επικοινωνιακό πόλεμο, από το Υπουργείο Υγείας, καταγγέλει ότι δέχεται ο σύλλογος εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

Επικοινωνιακό πόλεμο, από το Υπουργείο Υγείας, καταγγέλει ότι δέχεται ο σύλλογος εργαζομένων ΚΕΘΕΑ

11 Νοεμβρίου 2019

Για έναν «επικοινωνιακό πόλεμο με άνισα μέσα ενάντια στο ΚΕΘΕΑ», που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ.

Οι εργαζόμενοι κατηγορούν τον υπουργό Υγείας ότι «με τον τρόπο που ενεργεί, δεν έρχεται να καταλύσει τις παθογένειες του ΚΕΘΕΑ, αλλά τον ίδιο τον οργανισμό, καταλύοντας ταυτόχρονα και τη μόνη δυνατότητα ουσιαστικών αλλαγών από μέσα».

Ο σύλλογος αναφέρεται σε δυο περιστατικά: ένα πόρισμα εσωτερικού ελέγχου του ΚΕΘΕΑ που αποκάλυπτε αντιδεοντολογικές συμπεριφορές ορισμένων εργαζομένων σε μια μονάδα του, καθώς και έναν έλεγχο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπου διαπιστώθηκαν «ατασθαλίες». Ο έλεγχος, όμως, έδινε καλύτερο βαθμό στο ΚΕΘΕΑ από την πλειοψηφία των οργανισμών που ελέγχθηκαν, ενώ ταυτόχρονα «αποσιωπώνται όλοι οι έλεγχοι των ορκωτών λογιστών που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του», εξηγούν.

«Στην προσπάθειά του να ελέγξει το ΚΕΘΕΑ, ο υπουργός το δολοφονεί. Δε συνδιαλέγεται, δεν ακούει, δεν μαθαίνει. Το ίδιο και το διοικητικό συμβούλιο που διόρισε», καταλήγει η ανακοίνωση.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<