Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Διεκδικούν 12μηνη ανανέωση συμβάσεων με νέες κινητοποιήσεις

Εργαζόμενοι Κοινωφελούς: Διεκδικούν 12μηνη ανανέωση συμβάσεων με νέες κινητοποιήσεις

26 Νοεμβρίου 2019

Η ΟΣΕΑΔΕ προκηρύσσει, Στάση Εργασίας την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους από τις 11:00πμ ως την λήξη του ωραρίου, προκειμένου όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της, να διευκολυνθεί η προσέλευση, στην πανελλαδική κινητοποίηση που αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα στο Υπουργείο Εργασίας στις 12:00πμ, Σταδίου 29,πλατεία Κλαυθμώνος, μαζί με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες και με τα συντονιστικά των συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα, των δασεργατών, δασοπόνων, δασολόγων, ειδικών δασοπροστασίας και διοικητικών, που εργάζονται στις δασικές υπηρεσίες των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, από το καλοκαίρι του 2018, μέσω των «Κοινωφελών» προγραμμάτων του ΟΑΕΔ και ξεκίνησαν να απολύονται σταδιακά από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και των συναδέλφων που εργάζονται στις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης όπως και στις Διευθύνσεις Υδάτων που έπονται το νέο έτος.

Ειδικότερα σημειώνει η ΟΣΕΑΔΕ:

Καλούμε σε συμπαράσταση όλα τα σωματεία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα, και διεκδικούμε από την κυβέρνηση:

12μηνη Ανανέωση των συμβάσεων των 5066 συνάδελφων συμβασιούχων, των «Κοινωφελών» προγραμμάτων Πυροπροστασίας, στις Δασικές Υπηρεσίες.

Προσλήψεις προσωπικού, σε όλες τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και Μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας για τους εργαζόμενους στην πυροπροστασία, χωρίς αποκλεισμούς σε νέες προκηρύξεις μόνιμων θέσεων.

Λήψη νομοθετικών πρωτοβουλιών για την άρση των νομικών περιορισμών και την μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου. Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<