Ηράκλειο: Προσφέρουν «χείρα βοηθείας» σε χίλιες οικογένειες ξενοδοχοϋπαλλήλων!

Ηράκλειο: Προσφέρουν «χείρα βοηθείας» σε χίλιες οικογένειες ξενοδοχοϋπαλλήλων!

7 Αυγούστου 2020

Με δεδομένη την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ξενοδοχοϋπάλληλοι του Ηρακλείου, ο Δήμος αποφάσισε να στηρίξει τον συγκεκριμένο κλάδο ουσιαστικά!

Συμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Νίκο Κοκολάκη, ξεκινά μια σειρά ενεργειών για την στήριξη των χιλιάδων εργαζόμενων του κλάδου που υποφέρουν και βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση!

«Μετά από επαφές του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα  του Σωματείου  με τον Δήμαρχο Ηρακλείου  κ Λαμπρινό  και την Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κα Παπαδάκη Ειρήνη  και σύμφωνα με ενημέρωση που έχουμε από την κα Αντιδήμαρχο το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου αποφάσισε να βοηθήσει Δημότες του όσο αφορά την ύδρευση ( καθόλου χρέωση σε 1000 οικογένειες) ή κάλυψη σε διακοπές ηλεκτροδότησης.

Για λεπτομέρειες επί της διαδικασίας και για τις προϋποθέσεις  απευθυνθείτε στο γραφείο του Σωματείου μας  .

Τέλος ευχαριστούμε για την βοήθεια τους  σχετικά με συλλογή και παροχή  τροφίμων σε μονογονεϊκές  οικογένειες το Δήμο Ηρακλείου , το Δήμαρχο Ηρακλείου κ Λαμπρινό , την Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κα Παπαδάκη , τα S/M  Σκλαβενίτης    και τα κρεοπωλεία Λιοντομήτσος   και Δασκαλάκης  – Κουρουπάκης», αναφέρει η ανακοινωση την οποία υπογραφει ο κ. Κοκολάκης.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<