Καμία τροποποίηση στον ορισμό των προστατευόμενων τέκνων των οικογενειών πολιτών τρίτων χωρών

Καμία τροποποίηση στον ορισμό των προστατευόμενων τέκνων των οικογενειών πολιτών τρίτων χωρών

16 Μαρτίου 2018

«Το καθεστώς για τον ορισμό των μελών της οικογένειας πολιτών τρίτων χωρών που ζουν στην Ελλάδα, είναι διαμορφωμένο από το νόμο 4251/2014 (Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης)» επισημαίνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφορικά με την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Η τροπολογία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δεν άλλαξε και δεν θα μπορούσε να αλλάξει τον ορισμό των προστατευόμενων τέκνων των οικογενειών πολιτών τρίτων χωρών που ζουν στην Ελλάδα, όπως ορίζεται από το νόμο 4251/2014» διευκρινίζει περαιτέρω το υπουργείο Εργασίας.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ώστε το δεύτερο να προωθήσει τις αναγκαίες τροποποιήσεις στον κώδικα μεταναστευτικής πολιτικής, προκειμένου να υπάρξει απολύτως ισότιμη ασφαλιστική κάλυψη για τα τέκνα των οικογενειών πολιτών τρίτων χωρών που ζουν στην Ελλάδα.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<