Κοινωφελής Εργασία: Παρατάθηκε το πρόγραμμα για 8.933 ωφελούμενους

Κοινωφελής Εργασία: Παρατάθηκε το πρόγραμμα για 8.933 ωφελούμενους

19 Δεκεμβρίου 2019

Χρονική παράταση για την ένταξη των 8.933  ωφελούμενων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ με αριθμό 3/2019 στα προγράμματα κατάρτισης που ακολουθούν μετά τη λήξη των συμβάσεων τους, έδωσε το υπουργείο Εργασίας. Η παράταση δόθηκε μετά από αίτημα του προέδρου της ΚΕΔΕ προκειμένου να μην μείνουν οι δήμοι χωρίς προσωπικό τις ημέρες των εορτών. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ που υλοποιήθηκε σε 56 Δήμους και 37 Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος/ φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, των οποίων οι συμβάσεις λήγουν μετά τις γιορτές θα παραμείνουν στην εργασία τους και η κατάρτιση τους θα μετατεθεί για αργότερα.

Το υπουργείο είχε εκδόσει απόφαση με την οποία ανακοίνωνε την έναρξη των αιτήσεων για την κατάρτιση  των ωφελουμένων. Ειδικότερα μάλιστα με σχετικό έγγραφο είχε προγραμματιστεί η έναρξη τους να ξεκινήσει από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους πίνακες.
 
Πηγή: aftodioikisi.gr

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<