Λιποθυμούν καμαριέρες στα ξενοδοχεία λόγω υπερκόπωσης

Λιποθυμούν καμαριέρες στα ξενοδοχεία λόγω υπερκόπωσης

8 Οκτωβρίου 2019

Καμαριέρες σε ξενοδοχειακές μονάδες του Αγίου Νικολάου λιποθυμούν και τις παίρνουν με ασθενοφόρα. Μετά το πρώτο σοκ από την καταγγελία αναφορικά με τον σεφ που χτύπησε εργαζόμενο σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, παρόμοια περιστατικά με εργαζόμενους έρχονται να προστεθούν στη λίστα.

Τα περιστατικά, μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού, κ. Γαρεφαλάκη, σοκάρουν.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση προχθες από τον κ. Γαρεφαλάκη, ο οποίος καταγγέλλει σε ομιλία του ότι σεφ χτύπησε εργαζόμενο εν ώρα εργασίας σε κουζίνα ξενοδοχείου στην Ελούντα, προκαλώντας χθες την έντονη αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.

Ο πρόεδρος μάλιστα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, Μανώλης Πεπόνης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, μετά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης καταγγελίας, έγιναν απανωτές καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά σε διάφορα ξενοδοχεία και εργασιακούς χώρους.

Χθες ο κ. Γαρεφαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή του 104,5 «Πάμε Αέρα», με τον Θάνο Κορομπύλια, περιέγραψε κι άλλες περιπτώσεις με εργαζόμενους σε ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου, οι οποίοι μάλιστα αποχωρούν με ασθενοφόρο λόγω υπερκόπωσης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Γαρεφαλάκης, εργαζόμενη που έκανε στάση εργασίας έξω από το ξενοδοχείο απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας, πριν φτάσει στο σημείο επόπτης εργασίας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<