Μαμουλάκης: Σε πνεύμα αυταρχισμού ολόκληρο το διυπουργικό νομοσχέδιο

Μαμουλάκης: Σε πνεύμα αυταρχισμού ολόκληρο το διυπουργικό νομοσχέδιο

9 Αυγούστου 2019

Για όσα περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο και για την κατάργηση του ασύλου «μια κίνηση καθαρά εντυπωσιασμού» εκ μέρους της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας καθώς υπάρχει ήδη νομοθετημένη και επαρκής προστασία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων μίλησε Στο Κόκκινο ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαμουλάκης στον Γιώργο Τραπεζιώτη ότι η κατάργηση του ασύλου αφαιρεί από το κύρος του πανεπιστημίου και την εύρυθμη λειτουργία του και πως όλα τα κάνει η Νέα Δημοκρατία για να ικανοποιήσει το κοινό της γι’ αυτό μιλάει για «ασφάλεια» και έχει δημιουργήσει το αφήγημα για το «φαίνεσθαι» και για την επικοινωνία. Στόχος της είναι «να συσπειρώσει ένα αρκετά ακραίο δεξιό κοινό, γύρω από αυτήν την αντίληψη».

Για την Επιτροπή Ανταγωνισμού και όσα γίνονται με στόχο την καθαίρεση της Βασιλικής Θάνου, που είναι πρόεδρος της, ο βουλευτής τόνισε ότι «επιχειρείται το πρώτο πραξικόπημα» και ο λόγος είναι καθαρά ρεβανσιστικός και το δεύτερο είναι στην αυτοδιοίκηση, καθώς εκεί πριν καν εφαρμοστεί ο νόμος βάσει του οποίου έγιναν οι εκλογές η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για κίνδυνο ακυβερνησίας τους δήμους χωρίς να έχει καμιά απόδειξη γι’ αυτό ή να αφήσει το περιθώριο ο νέος νόμος να λειτουργήσει.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<