«Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Ρεθύμνου» 7 νέες προσλήψεις μόνιμων ιατρών

«Με μόνιμο ιατρικό προσωπικό ενισχύεται το Νοσοκομείο Ρεθύμνου» 7 νέες προσλήψεις μόνιμων ιατρών

15 Δεκεμβρίου 2020

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με επτά (7) μόνιμες προσλήψεις ιατρών κλάδου ΕΣΥ εξέφρασε με γραπτή του δήλωση, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Λευτέρης Μαρκάκης.  Η 7η ΥΠΕ, εξετάζοντας τις ανάγκες των Νοσοκομείων αιτήθηκε από το Υπουργείο Υγείας σχετική έγκριση η οποία και δόθηκε, προκειμένου να καταστεί εφικτή η προκήρυξη των εν λόγω μόνιμων θέσεων.

Όπως ο ίδιος υπογραμμίζει, το διάστημα από τις 16 Νοεμβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου ενισχύθηκε με ιατρικό προσωπικό στις ειδικότητες: Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας, Μαιευτικής Γυναικολογίας, Ορθοπεδικής, Καρδιολογίας, Ουρολογίας και Νευρολογίας, ενώ αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω τις αμέσως επόμενες μέρες στις κρίσιμες ειδικότητες των αναισθησιολόγων και των παθολόγων.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, κ. Λευτέρη Μαρκάκη:

«Κατά τη χρονική περίοδο από 16 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου ορκίστηκαν στο Γενικό  Νοσοκομείο Ρεθύμνου επτά (7) ιατροί οι οποίοι κατέλαβαν μόνιμες θέσεις από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε το προηγούμενο διάστημα. Οι προσλήψεις των εν λόγω ιατρών ειδικοτήτων Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας, Μαιευτικής Γυναικολογίας, Ορθοπεδικής, Καρδιολογίας, Ουρολογίας και Νευρολογίας με την σημαντική κλινική εμπειρία και το επιστημονικό έργο που διαθέτουν συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση των  υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου μας. Παράλληλα, ενισχύουν την εντατική προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους πολίτες του νομού μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ κα Λένα Μπορμπουδάκη και τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ κ. Δημήτρη Αγαπίου, τον  Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κ. Ακτουδιανάκη Βασίλη για την πολύτιμη συνεργασία μας και όλους εκείνους του συνεργάτες του Νοσοκομείου οι οποίο πασχίζουν και συμβάλλουν καθημερινά με το να υπηρετούν με  ήθος και επαγγελματισμό το μοναδικό νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού.

Η Διοίκηση και η Ιατρική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση αφενός  να υποδέχονται τους νέους ιατρούς, αφετέρου να διασφαλίζουν τη συνεργασία με ιατρούς οι οποίοι υπηρέτησαν ήδη  κατά το προηγούμενο διάστημα με ήθος και σεβασμό το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ως επικουρικό προσωπικό και που πλέον καταλαμβάνουν μόνιμες θέσεις.

Επιθυμώ να εκφράσω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επτά (7) ιατρούς μας κ. Λεκατσά Γεράσιμο, κ. Κονσολάκη Ιωάννη, κ. Κτιστάκη Ιωάννηκ. Αραβογλιάδη Παναγιώτη, κ. Νάντερ Νάτσε, κ. Γκογεράκη  Φώτιο και κ. Μαστραντωνάκη Κωνσταντίνο  για την επιτυχία τους και την αναγνώριση των κόπων που κατέβαλαν κατά τα προηγούμενα έτη ώστε να δύνανται σήμερα να βρίσκονται στη θέση αυτή. Δεσμεύομαι δε απέναντι τους  ότι από τη θέση μου ως Διοικητής του Νοσοκομείου, η στήριξή από πλευράς μου στο έργο που προσφέρουν και σε οποιαδήποτε προσπάθεια δύναται να συμβάλλει στην αναβάθμιση αυτού ,είναι δεδομένη.

Επισημαίνεται ότι η Διοίκηση έχει προβεί και εξακολουθεί να προβαίνει σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ σε αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που παρέχει τη δεδομένη στιγμή η ισχύουσα νομοθεσία, στοχεύοντας στην επίλυση ζητημάτων ελλιπούς στελέχωσης  τόσο με προσωρινές, όσο και με μόνιμες λύσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση,  η σταθερή στήριξη του υφιστάμενου προσωπικού που δίνει καθημερινά δύσκολες μάχες, σε συνδυασμό με την ταχύτητα ανταπόκρισης στην αντιμετώπιση του προβλήματος που παραλάβαμε ως διοίκηση, με την προκήρυξη δεκαοκτώ μόνιμων  θέσεων και τη λήψη ορθολογικών μέτρων προσωρινής διαχείρισης του ζητήματος, μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε το σχεδιασμό μας προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα οριστικά και να θέσουμε τις βάσεις για την ουσιαστική ανάπτυξη του Νοσοκομείου μας».

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<