Νοσοκομεία: Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο αναστέλλονται οι άδειες των εργαζομένων

Νοσοκομεία: Αυτό είναι το έγγραφο με το οποίο αναστέλλονται οι άδειες των εργαζομένων

4 Νοεμβρίου 2020

Η έκρηξη των κρουσμάτων που χθες έφτασαν τα 2.166 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο εχει θέσει σε συναγερμό όλο το συστημα Υγείας.

Και στην Κρήτη λοιπόν το συστημα είναι σε εγρήγορση καθώς υπαρχουν φόβοι ότι μπορει να δοκιμαστεί και εδώ έντονα τις επόμενες μερες.

Για αυτό εστάλη σε όλα τα νοσοκομεία το έγγραφο που παρουσιάζει το newshub.gr.  με το οποίο γίνεται γνωστό ότι αναστέλλονται όλες οι άδειες του προσωπικού στις δομές Υγείας με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, μπροστά στο δεύτερο κύμα της πανδημίας στην χώρα μας που έχει αρχίσει να προκαλεί «ασφυξία» στα νοσοκομεία.

 

Η απόφαση αφορά την αναστολή κανονικών αδειών του προσωπικού της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, των Κεντρικών Υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, του ΕΚΕΑ, της ΕΚΑΠΥ, του ΙΦΕΤ και των Δημόσιων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία – Περιφερειακά Ιατρεία και Τοπικά Ιατρεία καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας.

Voucher Ergasia Facebook   Voucher Ergasia twitter


 


ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ VOUCHER ERGASIA


Με την εγγραφή σας στο NewsLetter του  Voucher Ergasia  θα ενημερώνεστε  πρώτοι  για όλα τα νέα στους τομείς ενδιαφέροντος σας!

Marketing by

Χωρίς Σχόλια

Ξεκινήστε μια συζήτηση

Κανένα σχόλιο ακόμη

You can be the one to start a conversation.

<